minder stress en meer succes in de keuken
In deze blog neem ik, Coen van Niersen, je mee in de wereld van het nieuwe koken in de professionele keuken. Ik laat je zien hoe je ook kunt werken.
In deze blog neem ik, Coen van Niersen, je mee in de wereld van het nieuwe koken in de professionele keuken. Ik laat je zien hoe je ook kunt werken.
De personeelskrapte in de horeca vraagt om diepgaande veranderingen in de werkwijze; Chef Tournant is een oplossing die processen makkelijker maakt.
Lees VerderHet is tijd om onze mindset en werkwijze te transformeren met de inzet van vers bereide convenience-producten en maaltijdcomponenten.
Lees VerderDoor anders te werken, kunt u uw keuken efficiënter inrichten en toch de kwaliteit bieden die je gasten verwachten zonder uw creativiteit te verliezen.
Lees VerderLees hoe convenience-producten u helpen om efficiënt en consistent te blijven presteren, ook wanneer het onverwacht druk wordt de kwaliteit kunnen waarborgen.
Lees VerderMinder verspilling zorgt niet alleen voor meer winst, maar helpt ook om je ecologische voetafdruk te verkleinen. Daar moeten we allemaal naar streven.
Lees VerderIk ben ervan overtuigd dat vers gekookte convenience-producten de sleutel zijn tot constante hoge kwaliteit en lagere overal kosten.
Lees VerderHet belangrijk om de juiste balans te vinden, waarbij convenienceproducten je keuken efficiënter maken zonder afbreuk te doen aan je culinaire visie.
Lees Verder