minder stress en meer succes in de keuken

In deze blog neem ik, Coen van Niersen, je mee in de wereld van het nieuwe koken in de professionele keuken. Ik laat je zien hoe je ook kunt werken.

Samenwerking bij Chef Tournant

Grote personeelskrapte in de horeca blijft een structureel probleem

oktober 6, 2024

De personeelskrapte in de horeca vraagt om diepgaande veranderingen in de werkwijze; Chef Tournant is een oplossing die processen makkelijker maakt.

Lees Verder
Robots ondersteunen in de horeca om personeelskrapte op te vangen.

Verlaag de werkdruk in de horeca door processen te veranderen

oktober 5, 2024

Het is tijd om onze mindset en werkwijze te transformeren met de inzet van vers bereide convenience-producten en maaltijdcomponenten.

Lees Verder
Chef voegt de finishing touch toe aan een gerecht onder hoge werkdruk in de horeca.

Werk slimmer, niet harder: overweeg convenience producten in de keuken

oktober 5, 2024

Door anders te werken, kunt u uw keuken efficiënter inrichten en toch de kwaliteit bieden die je gasten verwachten zonder uw creativiteit te verliezen.

Lees Verder
Mise-en-place in de keuken met convenience producten voor efficiënte bereiding

De oplossing voor seizoensgebonden drukte in de Horeca

oktober 5, 2024

Lees hoe convenience-producten u helpen om efficiënt en consistent te blijven presteren, ook wanneer het onverwacht druk wordt de kwaliteit kunnen waarborgen.

Lees Verder
Terras van een horecagelegenheid tijdens seizoensgebonden drukte met volle tafels

Hoe convenience producten voedselverspilling in de keuken verminderen

oktober 5, 2024

Minder verspilling zorgt niet alleen voor meer winst, maar helpt ook om je ecologische voetafdruk te verkleinen. Daar moeten we allemaal naar streven.

Lees Verder
Chef snijdt ingrediënten zorgvuldig om voedselverspilling in de keuken te verminderen

Goedkoop is duurkoop; Kies voor convenience producten in de Horeca

oktober 5, 2024

Ik ben ervan overtuigd dat vers gekookte convenience-producten de sleutel zijn tot constante hoge kwaliteit en lagere overal kosten.

Lees Verder
Convenience producten in de horeca - Voorbereide gerechten en ingrediënten voor efficiënter keukenbeheer.

Hoe beïnvloeden convenienceproducten de kwaliteit in de horeca?

oktober 2, 2024

Het belangrijk om de juiste balans te vinden, waarbij convenienceproducten je keuken efficiënter maken zonder afbreuk te doen aan je culinaire visie.

Lees Verder
Consistente kwaliteit van convenienceproducten voor de horeca
040-2040125